Επικαιρότητα

Τα εύκολα χρήματα των ναρκωτικών

Εκατό πενήντα ευρώ εισέπραξε ο 24χρονος από την Χλωρακα προκειμένου να μεταφέρει από ένα σημείο της πόλης σε άλλο τα 73 γραμμάρια κάνναβης που εντοπίσθηκαν στο αυτοκίνητο του. Ο  24χρονος Ελληνοκύπριος από την Χλωρακα συνελήφθη  χθες βράδυ μέλη της ομάδας Ζ της αστυνομίας.

Ήταν φορτωμένος ναρκωτικά , μέρος των οποίων ομολόγησε ότι τα μετέφερε από ένα σημείο σε άλλο έναντι αμοιβής. Στην κατάθεση του ανέφερε ότι γνωστό του πρόσωπο, το οποίο επι του παρόντος δεν κατονομάζει, του ζήτησε να μεταφέρει τα ναρκωτικά από ένα σημείο σε άλλο έναντι του ποσού των 150 ευρώ. Όπως είπε πήγε στην κρυψώνα που του υπέδειξε και εκτός από τα 73 γραμμάρια που θα μετέφερε βρήκε κάτω από την πέτρα κρυμμένο και μισό γραμμάριο μέσα σε χαρτοπετσέτα που θεώρησε ότι ήταν το δώρο του αφού είναι και ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών.   Το όχημα του 24χρονου ανακόπηκε από  μοτοσικλετιστές αστυνομικούς στην λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού χθες βράδυ. Μόλις σταμάτησε το όχημα παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα γραμμάριο κάνναβης. Ακολουθησε έρευνα στο όχημα του όπου εντοπίστηκε ένα νάιλον σακούλι που περιείχε 73 γραμμάρια κάνναβης.

Υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκοτεστ και ήταν θετικός ενώ σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του εντοπίστηκαν 3 συσκευασίες αναβολικών. Σε κατάθεση του παραδέχεται ότι το ένα γραμμάριο κάνναβης και τα αναβολικά είναι δικά του ενώ για την  μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών παραδέχεται ότι ανέλαβε να την μεταφέρει χωρίς να κατονομάζει επι του παρόντος τους μεγαλύτερους προμηθευτές. Ο 24χρονος προσηχθει ενώπιων του δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών. Στην κατοχή του εκτός από τα ναρκωτικά εντοπίσθηκε και χρηματικό ποσό 735 ευρώ το οποίο τα μέλη της ΥΚΑΝ θεωρούν ότι προέρχεται από την πώληση ναρκωτικών. Ο 24χρονος παραδέχθηκε ότι αγόρασε τα αναβολικά έναντι του ποσού των 145 ευρώ χωρίς και παλιν να κατονομάζει τον προμηθευτή του.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button