Επικαιρότητα

Ταμείο ευημερίας για μαθητές της Πάφου

Η Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου αποφάσισε για πρώτη φορά την εφαρμογή του Ταμείου Ευημερίας.

Το Ταμείο αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδίας,  έχει τη δυνατότητα να προσφέρει χρηματικά ποσά σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη σε δύσκολες στιγμές όπως σοβαρής ασθένειας μαθητών, σοβαρού ατυχήματος μαθητών, σοβαρά προβλήματα γονέων, περίπτωση θανάτου γονέα μαθητή/τριας και  συμμετοχή μαθητών σε ολυμπιάδες μαθηματικών/ελληνικών.

«Η επιτυχία μας βασίζεται στα μέλη μας καθώς επίσης σε ανθρώπου που έχουν αγκαλιάσει τον αγώνα μας και μας ενισχύουν σε κάθε βήμα δίνοντας μας έτσι τη δύναμη και το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή.» Η ομοσπονδία ευχαρίστησε

τον υποψήφιο βουλευτή του ΔΗΣΥ κ. Λίνο Τσοκκα για την εισφορά του στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας Πάφου.  «Για να στηρίξετε και εσείς την προσπάθεια μας αυτή, μπορείτε να καταβάλετε την εισφορά σας προς το Ταμείο Ευημερίας της Ομοσπονδίας Πάφου, μέσω του γραφείου μας στο τηλέφωνο 26 923973 ή μέσω του τραπεζικού μας λογαριασμού: 582-01-G438 5101 Ελληνική Τράπεζα. Πιστεύουμε ότι θα είστε κοντά μας στην μεγάλη μας προσπάθεια με την στήριξη του Ταμείου αυτού.

Ευχαριστούμε για την στήριξη που με την γενναιοδωρία σας, κάνετε το όραμα μας πράξη εκ των προτέρων για το κάλεσα μας για βοήθεια σε οικογένειες με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button