Επικαιρότητα

Τίμησαν την μνήμη Άκη Κλεάνθους

Ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου παρέστει χθες το απόγευμα στην έναρξη του τουρνουά καλαθόσφαιρας προς τιμήν του Άκη Κλεάνθους.

O κ. Προδρόμου συνεχάρη  τον ΑΠΟΠ και τον Δήμο Πάφου για τη διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Γυναικείας καλαθόσφαιρας, λέγοντας πως είναι πολύ σημαντικό ότι σε αυτές τις συνθήκες της πανδημίας μπορούμε εδώ στην Κύπρο να ασκούμε και τα ομαδικά αθλήματα, λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις και τηρώντας οδηγίες και πρωτόκολλα. 

Είναι επίσης σημαντικό, συνέχισε, ότι αυτή η εκδήλωση αφιερώνεται στην μνήμη του Άκη Κλεάνθους, με τον οποίο, όπως είπε γνωριζόταν προσωπικά και είχε συνεργαστεί μαζί του, κάνοντας λόγο για έναν δημόσιο άνδρα “με ήθος, με αρχές, ο οποίος είχε προσπαθήσει και είχε προσφέρει στον χώρο της εκπαίδευσης”.

Πρόσθεσε πως αυτές τις μέρες που επικρατεί κάποια σύγχυση και βλέπουμε να αναδεικνύονται δυστυχώς διάφορες στρεβλώσεις, είναι καλά να προβάλλονται τα θετικά παραδείγματα, όπως είναι η προσωπικότητα του Άκη Κλεάνθους που υπήρξε Υπουργός Παιδείας.
 
Η τελετή έναρξης της διοργάνωσης  πραγματοποιήθηκε χθες στον Πολυχώρο «Αττικόν». Ακολούθησε , το αθλητικό μέρος της διοργάνωσης στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών «Άκης Κλεάνθους», στο Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου του Γ’, με τους αγώνες ΑΠΟΠ-ΑΕΛ και ΕΘΑ-ΕΝΑΔ.

Το τουρνουά θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί  στην ίδια αίθουσα, σήμερα το απόγευμα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button