Επικαιρότητα

Τέρμα στην ταλαιπωρία των γεωργών της περιφέρειας Χρυσοχούς

Περισσότεροι από χίλιοι αγρότες και γενικότερα κάτοχοι αγροτικών τεμαχίων θα εξυπηρετούνται από το νέο γραφείο του οργανισμού αγροτικών πληρωμών που λειτουργεί στην Πόλη Χρυσοχους.

 

Ο Επίτροπος του ΚΟΑΠ κ. Ανδρέας Κυπριανού  τέλεσε σήμερα  τα εγκαίνια του Περιφερειακού Γραφείου του ΚΟΑΠ στην Πόλη Χρυσοχούς, το οποίο συστεγάζεται με το Περιφερειακό Γεωργικό Γραφείο Πόλεως Χρυσοχούς . Ο κ. Κυπριανού τόνισε ότι γίνονται πράξεις οι πρόσφατες εξαγγελίες  για δημιουργία παραρτήματος του Επαρχιακού Γραφείου Πάφου στην περιοχή της Πόλεως Χρυσοχούς.

 

Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής Πόλεως Χρυσοχούς και Τηλλυρίας θα μπορούν,  ανέφερε , να εξυπηρετούνται από το νέο Περιφερειακό Γραφείο καθημερινά Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:00π.μ. μέχρι τις 2:30μ.μ. Ο επίτροπος του  ΚΟΑΠ σημείωσε  πως ο οργανισμός έχει ως βασικό στόχο και επιδίωξη του τη σωστή, ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτηση και ενημέρωση του κοινού, για τις δραστηριότητες του και τα μέτρα ενίσχυσης που εφαρμόζει τόσο από Ευρωπαϊκά όσο και από Εθνικά κονδύλια.

 

Επισήμανε  ακόμη πως η λειτουργία του νέου αυτού γραφείου συντείνει προς την επίτευξη του στόχου αυτού, αφού θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής και στον τερματισμό της πολύχρονης ταλαιπωρίας τους από τη μετάβαση στο Επαρχιακό Γραφείο Πάφου, όποτε πρόκυπτε ανάγκη για δια ζώσης εξυπηρέτηση. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button