Πάφος

Σύλληψη ομογενή για διαρρήξεις

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 36χρονου Ομογενή, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαιροφορίας.

Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 8 Σεπτεμβρίου, 2019, από την ιδιοκτήτρια της οικίας, η οποία βρίσκεται στην Πάφο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, στις 8 Σεπτεμβρίου, ο ύποπτος εισήλθε στην κατοικία και έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 200 ευρώ. Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ εναντίον του 36χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 36χρονο στην Πάφο, γύρω στις 8.00 χθες το βράδυ και προχώρησαν στη σύλληψη του. Στην κατοχή του υπόπτου εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ενώ σε τσάντες του ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων αντικειμένων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου tablet, κάρτες μνήμης και φορητός σκληρός δίσκος αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι και αριθμός γυαλιών ηλίου. Στις τσάντες επίσης εντοπίστηκαν ένα ψαλίδι οικοδομικών εργασιών και δύο αυτοσχέδια μαχαίρια με λεπίδα μήκους 13 εκατοστών που κατέληγε σε μυτερή άκρη.

Η Αστυνομία διερευνά κατά πόσον τα ανευρεθέντα αντικείμενα αποτελούν κλοπιμαία περιουσία, με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close