Επικαιρότητα

Σχεδόν μηδενικά στην Πάφο

Μονοψήφιος ήταν ο αριθμός των κρουσμάτων που εντοπίσθηκαν χθες στην επαρχία Πάφου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο υγείας μετα από 3,203 τεστ που διενεργήθηκαν εντοπίσθηκαν μόλις 4 θετικά περιστατικά με το  ποσοστό θετικότητας να βρίσκεται μόλις στο 0,12% που είναι το χαμηλότερο απ’ όλες τις επαρχίες. Χθες διενεργήθηκαν και 129 τεστ σε οίκους ευγηρίας της επαρχίας χωρίς να εντοπισθεί θετικό περιστατικό.  

Στο θάλαμο covid του νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύονται 14 ασθενείς,  ενώ άλλοι δυο νοσηλεύονται  στην μονάδα αυξημένης φροντίδας. Σήμερα στην Πάφο θα λειτουργήσουν έξι  σημεία δειγματοληψίας στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων.

Τα τρία  σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν στα δημοτικά όρια και συγκεκριμένα  στην Πρώην Οικία Επάρχου, στην Πλατεία Δημαρχείου,  και στον Προαύλιο χώρο στάθμευσης ERA KORIVOS . Τα άλλα τρία συνεργεία θα βρίσκονται στην Πεγεια, στην Τιμη  και στην βιομηχανική περιοχή Μεσόγης. Το τελευταίο 24ωρο στην Πάφο διενεργήθηκαν 1079 έλεγχοι και έγιναν 17 καταγγελίες πολιτών που δεν τηρούσαν τα μέτρα του σχετικού διατάγματος.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button