Επικαιρότητα

Συντονίζονται για την προγραμματική περιόδο 2021-2027

Μέσα στα πλαίσια των συντονισμένων προσπαθειών της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου  για αναβάθμιση και προώθηση της Υπαίθρου, με κύριο γνώμονα την ενίσχυση των προσπαθειών για ανάπτυξη του τουρισμού και αναχαίτιση της αστυφιλίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάφο συνάντηση μεταξύ στελεχών της ΕΤΑΠ Πάφου και αντίστοιχων στελεχών της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάφου Αφροδίτη.

Συγκεκριμένα στην συνάντηση έγινε μια εκτενής ανταλλαγή απόψεων και εξετάστηκαν διάφοροι παράμετροι που αφορούν κυρίως την νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027. Ειδική αναφορά και ανταλλαγή απόψεων έγινε για την αναβάθμιση της υπαίθρου αλλά και δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την αλιεία, καλύτερη οργάνωση και αναβάθμιση της προσφερόμενης εμπειρίας αλλά και προγραμματισμό εν’ όψη της νέας στρατηγικής αγροτικής ανάπτυξης.

Παράλληλα έγινε αλληλοενημέρωση για τρέχοντα θέματα ενώ οι δύο φορείς ΕΤΑΠ και ΑΝ.ΕΤ Π. Α. διαβεβαίωσαν για την συνέχιση και ενδυνάμωση της συνεργασίας εν’ όψη των νέων ευκαιριών που παρουσιάζονται.

Η ΑΝ.ΕΤ. Π.Α διαβεβαίωσε την ΕΤΑΠ Πάφου ότι επιπρόσθετα θα προχωρήσει με τις απαιτούμενες παραστάσεις προς το αρμόδιο Υπουργείο ώστε η ΕΤΑΠ να περιληφθεί στους δικαιούχους για τα προγράμματα Leader.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button