Επικαιρότητα

Συνεχείς επιχειρήσεις της αστυνομίας

Η αστυνομία διερευνά τα κίνητρα και τα αίτια  της δολοφονίας νεαρού από το Κόγκο δήλωσε από την Πάφο ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομία Χρήστος Αντρεου.

 

Ο κ.Αντρεου υπενθύμισε ότι για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί και προφυλακισθεί δυο συμπατριώτες του ηλικίας 25 και 36 ετών. Ο 25χρονος έχει ήδη παραδεχθεί είπε ενώ ο 36χρονος προβάλει κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Σε σχέση με την επιχείρηση της αστυνομίας το πρωί σε πολυκατοικία στην Λευκωσία ο κ.Αντρεου ανέφερε ότι πρόκειται για την τέταρτη στην σειρά παρόμοια επιχείρηση της αστυνομίας το τελευταίο διάστημα.

 

Σήμερα ερευνήθηκαν είπε και δυο άλλοι χώροι στους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι διαπράττονται διάφορα αδικήματα σε συνεργασία με τις υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας και της δημοτικές αρχές. Εντοπίσθηκαν, είπε, δυο πρόσωπα και έχουν συλληφθεί αφού εναντίον του ενός εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις που διερευνούσε το ΤΑΕ Λευκωσίας ενώ ο δεύτερος διέμενε παράνομα στο έδαφος της δημοκρατίας.

 

Στην συγκεκριμένη πολυκατοικία , συνέχισε, διαπιστώθηκε ότι οι συνθήκες διαβίωσης δεν ήταν σωστές και έχουν αναλάβει οι αρμόδιες υπηρεσίες της δημοκρατίας. Έχουν γίνει παρόμοιες επιχειρήσεις από τα μέσα Νοεμβρίου και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας, και έχουν εντοπισθεί αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα έχουν ασκηθεί και ποινικές διώξεις κατά των ιδιοκτητών των ακινήτων.

 

Σε σχέση με την απόπειρα φόνου κατά του 23χρονου καλαθοσφαιριστή της ΑΕΛ ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας ανέφερε ότι έχουν ήδη συλληφθεί πέντε πρόσωπα ενώ εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σύλληψης. Για την υπόθεση αναζητείται άλλος ένας ύποπτος.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button