Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στην Ελλάδος

Η εταιρεία που ανακατασκευάζει την λεωφόρο Ελλάδος ανακοίνωσε ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που δεν είχαν ολοκληρωθεί λόγο τεχνικών προβλημάτων, θα συνεχίσουν και αύριο μέχρι και  τις 02.06.2023. Για την μείωση της ταλαιπωρίας, η κυκλοφοριακή διαχείριση θα γίνεται με κατάλληλες σημάνσεις και εκτροπές. Συγκεκριμένα η εταιρεία θα προχωρήσει σε μερική εκτροπή στην Λεωφόρο Ελλάδος στην Πρώτη Φάση. Ακολούθως, θα προχωρήσει στην Επόμενη Φάση, όπου θα επηρεαστούν τόσο η Λεωφόρος Ελλάδος, όσο και η Λεωφόρος Ε. Παλληκαρίδη. Η λωρίδα καθόδου προς το κέντρο της Πόλης, επι της Λεωφόρου Ελλάδος θα εξακολουθεί να ισχύει με σχετική κυκλοφοριακή διαχείριση. Η εταιρεία, στα πλαίσια προόδου των εργασιών της Λεωφόρου Ελλάδος, έχει την υποχρέωση να προβεί σε μερική εκτροπή της πορείας καθόδου από την Λεωφόρο Ελλάδος και της Λεωφόρου Ε. Παλληκαρίδη.

 Συγκεκριμένα:

Κατά την Φάση 1:

Από το ύψος των συμβολών αυτής με τις Οδούς Σπάρτης & Ολύμπου, η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται προς την Οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου & Λεωφόρο Ε. Βενιζέλου.

Κατά την Φάση 2:

Από το ύψος των συμβολών αυτής με τις Οδούς Σπάρτης & Ολύμπου, η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται προς την Οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου, προς την Λεωφόρο Ε. Βενιζέλου & Οδό Γ. Κάνιγγος. Τελικά, θα καταλήγει στην συμβολή της με την Λεωφόρο Ε. Παλληκαρίδη (προς Κέντρο Πόλης).  

 

Ως αποτέλεσμα η Οδός Ονούφριου Κληρίδη, θα έχει είσοδο μόνο από την συμβολή αυτής με την Οδό Σωκράτους και θα είναι αδιέξοδο. Η Οδός Στυλιανού Λένα θα έχει προσωρινή πρόσβαση από την Λεωφόρο Ελλάδος. Η Οδός Αμαθούντος, Οδός Κνωσσού & Οδός Όλγας Ξιναρίδου θα είναι αδιέξοδο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button