Πάφος

Συνεχίζεται ο αγώνας για διάσωση του δήμου Γεροσκηπου

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ προγραμματισμένη συνεδρία της ομάδας πρωτοβουλίας για την διάσωση του Δήμου Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Σιηκκη, εκ μέρους της ομάδας πρωτοβουλίας η χθεσινοβραδινή  συνεδρία έγινε στην παρουσία και του Αντιδημάρχου Κυριάκου Χατζηβασίλη «που φαίνεται να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Επίσης να πούμε ότι η συνεδρία είναι η πρώτη που έχει γίνει μετά τις ευρωεκλογές. Αποφασίσαμε όπως γίνει άμεση συνάντηση με το Δήμο Γεροσκήπου για να συζητήσουμε το θέμα σε όλα τα μήκη και πλάτη σε ότι αφορά τον τρόπο αντίδρασης μας, ώστε να μη συγχωνευθεί ο Δήμος μας με άλλον Δήμο.»

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Σιηκκη υπάρχουν σκέψεις για ένα δεύτερο  παν δημοτικό συλλαλητήριο σε συνεννόηση με το Δημοτικό συμβούλιο,  «αλλά και να αναδείξουμε μέσα από τις πραγματικότητες αλλά και δυνατότητες που έχουμε για να διατηρήσουμε τον δήμο μας εν ζωή.» Ένα δήμο, συνέχισε ο κ.Σιηκκης  «με ιστορία που κανείς δεν μπορεί να την διαγράψει και πάνω απ’ όλα εμείς οι ίδιοι οι δημότες».

Ανακοίνωσε επίσης ότι η επόμενη συνεδρία της ομάδας πρωτοβουλίας θα γίνει στο ανοιχτό θεατράκι στο ιεροκηπιον πάρκο και η πρόσκληση θα είναι ανοιχτή για να γίνει και συζήτηση επι του θέματος έτσι που να δοθεί η δυνατότητα στους δημότες να υποβάλουν ερωτήματα ή τοποθετήσεις.

Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button