Πάφος

Συνεχίζεται η εκστρατεία καθαριότητας στην Πάφο

Ενισχυμένα σε προσωπικό και εξοπλισμό και έτοιμα για δράση είναι τα συνεργεία του Δήμου Πάφου, τα οποία έχουν αναλάβει τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό των ανοικτών χώρων σε όλη τη δημαρχούμενη περιοχή ενόψει καλοκαιρινής περιόδου. 

Το πρωί, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος έδωσε επιτόπου λεπτομερείς οδηγίες στην αρμόδια υπηρεσία και τα μέλη των συνεργείων, επισημαίνοντας την ανάγκη για προγραμματισμένη, συντονισμένη και αποτελεσματική δουλειά σε όλους τους ανοικτούς χώρους και σε κάθε γειτονιά της πόλης από την τουριστική περιοχή μέχρι τις συνοικίες, με πλήρη αξιοποίηση όλων τεχνικών μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού. 

Τα συνεργεία του Δήμου θα προβούν στη διενέργεια κλαδεμάτων, κόψιμο χόρτων, καθαρισμό οικοπέδων και απομάκρυνση κάθε άχρηστου και ρυπογόνου αντικειμένου, όπως εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα, κοντέινερ, παράνομες εγκαταστάσεις γκαράζ και άλλες κατασκευές από ευτελή υλικά που έχουν τοποθετηθεί σε ιδιόκτητα ή και ξένα οικόπεδα. 

Επισημαίνεται ότι με πρόσφατη ανακοίνωσή του, ο Δήμος Πάφου ειδοποιούσε τους ιδιοκτήτες οικοπέδων, χωραφιών και περιβολιών που βρίσκονται στη δημαρχούμενη περιοχή όπως προβούν στον καθαρισμό τους, απομακρύνοντας τόσο τα χόρτα όσο και οποιαδήποτε άχρηστα υλικά. 

Με την ευκαιρία της παρουσίας των συνεργείων καθαριότητας στις διάφορες γειτονιές της πόλης, ο Δήμος Πάφου καλεί τους δημότες να συνεργαστούν και να συνεισφέρουν με οιονδήποτε τρόπο, παρέχοντας κάθε διευκόλυνση στα συνεργεία της Τοπικής Αρχής με σκοπό την επιτυχία της εκστρατείας για μια καθαρή και ασφαλή πόλη. 

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button