Επικαιρότητα

Συνδυασμός δράσεων για ΤΟΜ Πάφου

Με ένα συνδυασμό μέτρων και δράσεων, το Υπουργείο Μεταφορών προσπαθεί να δώσει λύσεις στο πρόβλημα υποστελέχωσης στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) Πάφου, δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός Αλέξης Βαφεάδης, κληθείς να σχολιάσει την εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν ιδιοκτήτες σχολών οδηγών, νωρίτερα στην Πάφο, διαμαρτυρόμενοι για την υποστελέχωση του Τμήματος.

«Υπάρχει ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα υποστελέχωσης στην Πάφο», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Υπουργός Μεταφορών ύστερα από συνάντηση με την Ad hoc επιτροπή για την ανάπτυξη της πόλης και της επαρχίας της Λάρνακας.

Ο κ. Βαφεάδης είπε ακόμη ότι ο νέος διευθυντής του τμήματος στην Πάφο κάνει προσπάθειες να βρει τρόπους να ενισχύσει το τμήμα με μεταφορά προσωπικού από άλλες πόλεις και ότι υπάρχει μια άλλη δράση που θα ενισχύσει το Τμήμα με ακόμη τέσσερα άτομα σε γραμματειακό προσωπικό που θα βοηθήσει πάρα πολύ στις εργασίες ταμείου.

Είπε ακόμη ότι το Υπουργείο βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, που λειτουργεί το ΚΕΠΟ στην Πάφο, το οποίο έχει ήδη αναλάβει κάποιες δράσεις και από τον Σεπτέμβριο θα αναλάβει ακόμη περισσότερες.

«Έτσι με αυτή την συνδυαστική δράση προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις σε ένα πρόβλημα υποστελέχωσης», κατέληξε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button