Πολιτική

Συνέλευση οικολόγων

Πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 18:30, Επαρχιακή Συνέλευση Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, στα γραφεία του Κινήματος, στην Πάφο.

Στην συνέλευσή θα παραστεί ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Γιώργος Περδίκης.

Η συνέλευση διεξάγεται ενόψει του έκτακτου Παγκύπριου Προγραμματικού Συνεδρίου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, που προγραμματίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:30 π.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία, με σκοπό τα μέλη του Κινήματος να συζητήσουν και να εγκρίνουν το σχέδιο προγραμματικών θέσεων για τις βουλευτικές εκλογές του 2021.

«Ως Κίνημα, θεωρούμε πολύ σημαντικό να ανανεώσουμε το μεταξύ μας συμβόλαιο πολιτικών θέσεων και προτάσεων, πριν βγούμε προς την κοινωνία για αναζήτηση συνεργασιών και υποστήριξης από τους πολίτες, προκειμένου οι βουλευτικές εκλογές του 2021 να αποτελέσουν συνέχεια της επιτυχημένης 25χρονης πλέον δράσης και παρουσίας μας.»

Κατά τη διάρκεια της αυριανής Επαρχιακής συνέλευσης ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα δεχθεί εισηγήσεις από τα μέλη του Κινήματος ενώ θα διεξαχθεί ελεύθερη συζήτηση για το θέμα των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close