Πάφος

Συνέλευση ΕΒΕ Πάφου

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου προσκαλεί όλα τα Μέλη του στην ετήσια γενική συνέλευση  που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 στο Ξενοδοχείο ”Annabelle ”.

Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει το εσωτερικό μέρος  (μόνο για μέλη) το οποίο θα διεξαχθεί στις 4:00 μ.μ με κύρια θέματα την παρουσίαση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για το διαχειριστικό έτος 2020, την έγκριση των Οικονομικών καταστάσεων και κατάθεση της έκθεσης Ελεγκτών για το έτος 2020 και τον διορισμό Ελεγκτών για το έτος 2021.

Στις 5:00 μ.μ θα ακολουθήσει το επίσημο μέρος  (για προσκεκλημένους και  μέλη) το οποίο περιλαμβάνει καλωσόρισμα προσκεκλημένων από το Γραμματέα/ Διευθυντή του Επιμελητηρίου κ. Μαρίνο Στυλιανού, Χαιρετισμό από τον  Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και  Έργων κο. Γιάννη Καρούσο, σύντομο Χαιρετισμό από το Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, σύντομο Χαιρετισμό από την Έπαρχο Πάφου κα Μαίρη Λάμπρου, Χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ κ. Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη και ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πάφου κ. Γιώργου Μάη. Μετά το πέρας του Επίσημου Μέρους θα ακολουθήσει ανοικτή δεξίωση προς όλους τους προσκεκλημένους και τα μέλη. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button