Επικαιρότητα

Συνέδριο αντιανεμικού στην Πάφο

Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος  διοργανώνει  το ετήσιο Παγκύπριο Συνέδριο Θαλασσαιμίας, με τίτλο “Thalassaemia2021Cy”. Το συνέδριο θα γίνει σήμερα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, στους χώρους του ξενοδοχείου “Aliathon”, στην Πάφο. 

Στο πρόγραμμα του φετινού συνεδρίου, το οποίο θα είναι ολοήμερο, περιλαμβάνονται παρουσιάσεις από επιστήμονες που προέρχονται από την Κύπρο και το εξωτερικό και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που απασχολούν την θαλασσαιμική κοινότητα της Κύπρου σήμερα. Επίσης, περιλαμβάνονται εργαστήρια ψυχολογικής υποστήριξης για ενήλικα ΆμΘ αλλά και γονείς παιδιών με θαλασσαιμία και ειδικό εργαστήριο για το προσωπικό των Κέντρων Θαλασσαιμίας. 

Σε αυτό έχουν προσκληθεί και θα παραστούν επίσημοι, εκπρόσωποι Οργανισμών και Οργανώσεων, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και φυσικά ένας μεγάλος αριθμός ατόμων με Θαλασσαιμία. 

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των ΑμΘ αλλά και η διαβούλευση επί ιατρικών και άλλων θεμάτων που απασχολούν την οικογένεια των ΑμΘ στην Κύπρο. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button