Πάφος

Συνάντηση του Δημάρχου Πάφου με τον Πρέσβη της Αρμενίας

Τη συνεργασία και την ανάπτυξη κοινών δράσεων συζήτησαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία κ. Tigran Mkrtchyan.

Στη συνάντηση που έγινε στο Δημοτικό Μέγαρο, συζητήθηκαν συγκεκριμένοι τρόποι ανάπτυξης κοινών δράσεων μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της Πρεσβείας της Αρμενίας.

Ο κ. Φαίδωνος ανέπτυξε, μεταξύ άλλων, στον κ. Tigran τους στόχους και τις επιδιώξεις του Δήμου για την ανάπτυξη μιας αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας με πόλεις και φορείς της περιοχής, μέσω της Εκπαίδευσης, της Καινοτομί-ας και των Ψηφιακών Τεχνολογιών.

Από την πλευρά του ο κ. Tigran, επιβεβαίωσε ότι η Πρεσβεία της Αρμενίας θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες του Δή-μου για την ανάπτυξη της περιφερειακής συνεργασίας με στόχο την προσέλκυση εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, κέντρων έρευνας και τεχνολογίας και ταλαντούχων φοιτητών, καθώς και την πρόθεση του Δήμου για ανάπτυξη συ-νεργασιών της Τοπικής Αρχής με καταξιωμένα ιδιωτικά σχολεία της Αρμενίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button