Περιβάλλον

Συνάντηση Σαββίδη-Κυπριανού

Πραγματοποίησα σήμερα συνάντηση με τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών, κ. Ανδρέα Κυπριανού, όπου συζητήσαμε διάφορα προβλήματα και ανησυχίες που άπτονται του αγροτικού κόσμου και ιδιαίτερα της επαρχίας Πάφου.

 

Κατά την συζήτηση μας έθεσα το σοβαρό θέμα έλλειψης γραφείων του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών(ΚΟΑΠ) στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς. Τόνισα την ταλαιπωρία που υφίσταται μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, που διαμένουν στην Πόλη Χρυσοχούς αλλά και στις γύρω περιοχές, αφού πρέπει να ταξιδέψουν μέχρι την Πάφο για να εξυπηρετηθούν από τα γραφεία του ΚΟΑΠ.

Ο κ. Κυπριανού με ενημέρωσε ότι το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί τόσο τον ΚΟΑΠ αλλά και τον ίδιο αφού αναγνωρίζουν την συγκεκριμένη αδυναμία. Πρόσθεσε επίσης ότι θα προχωρήσουν άμεσα στη δημιουργία γραφείων στη Πόλη Χρυσοχούς όπου θα συστεγάζονται με το Τμήμα Γεωργίας και θα στελεχωθούν με δύο λειτουργούς. Η έναρξη εξυπηρέτησης των αγροτών του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς αναμένεται, αρχές Ιανουαρίου του 2022.

 

Εξέφρασα στον κ. Κυπριανού την ιδιαίτερη ικανοποίηση μου για την προκείμενη λειτουργία των γραφείων και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας για το καλό του κύπριου αγρότη.

 

Τέλος, έδωσα συγχαρητήρια στον κ. Κυπριανού για την όλη δράση του ως Επίτροπος αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύει για θέματα που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη αλλά και την ανάπτυξη της κυπριακής υπαίθρου.

 

 

Χρύσανθος Σαββίδης βουλευτής ΔΗΚΟ Πάφου

 

 

 

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button