Πάφος

Συνάντηση Δημάρχου Πάφου με κινηματογραφικούς παραγωγούς του Χόλυγουντ

Τις δυνατότητες και τις προοπτικές για την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών στην Πάφο συζήτησαν σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος με αντιπροσωπεία παραγωγών από το Λος Αντζελες, η οποία επισκέπτεται την Κύπρο για τον σκοπό αυτό.

Κατά την επίσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Πάφου, οι Αμερικανοί παραγωγοί εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους να δραστηριοποιηθούν στην Κύπρο και ιδιαίτερα στην Πάφο, αφού η πόλη και επαρχία μας προσφέρει, όπως ανέφεραν, κάποιες από τις καλύτερες και ομορφότερες τοποθεσίες στις ελεύθερες περιοχές του νησιού.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πάφου διαβεβαίωσε τους κινηματογραφικούς παραγωγούς για την πρόθεση του Δήμου να συμβάλει με κάθε πρακτικό και ενδεικνυόμενο τρόπο προς την κατεύθυνση αυτή και δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει προς τούτο κάθε δυνατή στήριξη.

Η αντιπροσωπεία των Αμερικανών παραγωγών αποτελούνταν από τον Kayvan Mashayek, International Chairman of the ProducersGuild (Association) of America, τον Mark Foligno, βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό, τον Νάσο Βακάλη, βραβευμένο με EMMY σε animation και ειδικά εφέ και τον Δημήτρη Αναγνώστου, εκτελεστικό διευθυντή της Declare Production του Los Angeles.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button