Οικονομία

Συμφωνία Νεαπολις

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και η εταιρεία CHR.MARNEROS & COLTD υπέγραψαν την Πέμπτη 11.05.2023 Συμφωνία Συνεργασίας, η οποία στοχεύει στη προώθηση της καινοτομίας, στην αριστεία γνώσης, στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και πρακτικών εφαρμογών καθώς και την παροχή ευκαιριών ένταξης στην αγορά εργασίας στους φοιτητές/τριες  και απόφοιτους του.

Την Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψαν ο Αναπλ. Καθηγητής Δρ. Γιάννης Μπέλλος Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, και ο κ. Μιλτιάδης Μαρνέρος, Διευθυντής της εταιρείας, εκ μέρους της CHR.MARNEROS & CO. LTD .

Η CHR.MARNEROS & COLTD είναι ιδιωτική εταιρεία, η οποία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών αναφορικά με τους εσωτερικούς χώρους. Η εταιρεία έχει υλοποιήσει πλήθος από αξιόλογα και σημαντικά έργα σε όλη την Κύπρο εγκατάστασης υπερυψωμένων δαπέδων, χαλιών, παρκέτων, δαπέδων P.V.C., χωρισμάτων, κατασκευών από γυψοσανίδες, ψευδοροφών και πτυσσόμενων πορτών.

Οι βασικοί άξονες αυτής της συνεργασίας περιλαμβάνουν:

  1. Διοργάνωση κοινών σεμιναρίων και εργαστηρίων με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων μεταξύ ακαδημαϊκών και επαγγελματιών του σχετικού κλάδου, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, βέλτιστων πρακτικών και αναδυόμενων τάσεων με στόχο την σύζευξη θεωρίας και πρακτικής, προωθώντας παράλληλα την καινοτομία και ενθαρρύνοντας τη συνεχή μάθηση.
  2. Την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και εμπλουτισμό των γνώσεων των φοιτητών/τριών μέσω πρακτικής άσκησης, την τοποθέτηση φοιτητών/τριών, αλλά και άλλων προγραμμάτων συνεργασίας με σκοπό την απόκτηση πρακτικής εμπειρίας και την εξοικείωσή τους στις πρακτικές του κλάδου.
Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button