Υγεία

Συμφωνία δήμου και ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

Στην υπογραφή Συμφωνίας με το ιδιωτικό Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για το χειρισμό θεμάτων υγείας των μελών του προσωπικού του, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Πάφου.

Μιλώντας κατά την υπογραφή, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας χαρακτήρισε τη Συμφωνία ως ιδιαίτερα σημαντική αφού άπτεται της υγείας του προσωπικού και ζήτησε αντικειμενική κρίση και αξιολόγηση των περιστατικών, στη βάση των ιατρικών και επιστημονικών ευρημάτων.

 

Ο Δήμος, πρόσθεσε ο κ. Φαίδωνος, επιδιώκει την πλήρη διαφάνεια και την αντικειμενική αξιολόγηση στο σημαντικό αυτό ζήτημα και στο πλαίσιο αυτό επιζητεί μια στενή συνεργασία με το ιδιωτικό νοσηλευτήριο όχι μόνον για την αποφυγή πιθανών καταχρήσεων στην χορηγία πιστοποιητικών ασθενείας, πράγμα που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην διοίκηση και στο υπόλοιπο προσωπικό αλλά και για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους εργαζόμενους.

 

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του Ιδιωτικού Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Νέστωρας Μιχαήλ διαβεβαίωσε το Δήμαρχο για την στενή συνεργασία του νοσηλευτηρίου, μέσα από την αυστηρή εφαρμογή των επιστημονικών δεδομένων και των αντικειμενικών γνωματεύσεων.

 

Η συνεργασία με τον «Ευαγγελισμό» έγινε κατόπιν πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό την αντικατάσταση των υπηρεσιών που μέχρι πρόσφατα παρείχε ο Δημοτικός Ιατρός σύμφωνα με τα ισχύοντα στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για το ωρομίσθιο και υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου.

 

Η  διάρκεια της Συμφωνία θα είναι για 2 χρόνια με δυνατότητα παράτασης και η αμοιβή θα γίνεται μέσω καταλόγου προκαθορισμένων υπηρεσιών.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button