Επικαιρότητα

Συλλήψεις για τους εμπρησμούς

Τρία οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες χθες βράδυ σε Τάλα, Αρόδες και Ίννεια. Και τα τρία οχήματα ανήκουν σε Ελληνοκύπριους. Δυο από τους εμπρησμούς φαίνεται να συνδέονται. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε αμέσως εκδίδοντας εντάλματα συλλήψεις. Και στις δυο περιπτώσεις οι διαφορές των δραστών με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων είναι προσωπικές.    

Λίγο μετα τις 11 χθες βράδυ κλάπηκε από την Χλώρακα όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του. Το όχημα αυτό βρέθηκε να φλέγεται την αυγή σε χωματόδρομο στο χωριό Αρόδες. Η αστυνομία έχει στοιχεία και πληροφορίες με βάση τις οποίες οι δράστες έκλεψαν το όχημα προκειμένου να μετάβουν στην Ίννεια όπου περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη διπλοκαμπινο όχημα που ανήκει σε κτηνοτρόφο παραδίδοντας το στις φλόγες. Προκειμένου να εξαφανίσουν τεκμήρια έκαψαν στην συνέχεια και το όχημα με το οποίο διακινήθηκαν. Για την υπόθεση η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα  σύλληψης εναντίον συγχωριανού του ιδιοκτήτη του οχήματος.    

Την αυγή ξέσπασε πυρκαγιά και σε τρίτο όχημα που ανήκει σε 40χρονη στο χωριό Τάλα. Για την υπόθεση αυτή η αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία και προχώρησε στην έκδοση τριών ενταλμάτων σύλληψης. Τόσο στην περίπτωση της Ταλας όσο και της Ίννειας οι ιδιοκτήτες των οχημάτων φέρονται να είχαν προστριβές και διενέξεις  το τελευταίο διάστημα με τους φερόμενους δράστες.   

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button