Πάφος

Συλλήψεις για κλοπές στην Πάφο

Στην σύλληψη 43χρονου προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου για υπόθεση κλοπής παράνομης κατοχής περιουσίας κλεπταποδοχής ενώ η Αστυνομία καταζητεί για την ίδια υπόθεση ακόμη ένα πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 23.5.23 κλήθηκε Αστυνομία στην Κισσόνεργα όπου συνάντησαν έναν 62χρονο και 43χρονο.

Ο 62χρονος υπέδειξε στα μέλη της ΑΔΕ Πάφου να βρίσκονται στην σκηνή 73 αλουμινένιες ράγες καλουπιών οι οποίες βρίσκονταν στην κατοχή του 43χρονου και τις είχε αναγνωρίσει ως μέρος της περιουσίας του που είχε κλαπεί από χωράφι στην Έμπα μεταξύ των ημερομηνιών 21- 23 Μάϊου.

Η κλοπή αφορούσε 200 ράγες αξίας 1000 ευρώ και ο 43χρονος φέρεται να είχε στην κατοχή του τις 73. Ανακρινόμενος ο 43χρονος ανέφερε ότι τις είχε πουλήσει άλλο πρόσωπο ηλικίας 37 ετών .

Ακολούθως ο 43χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του 37χρονου που του τα είχε πωλήσει και ο οποίος καταζητείται.

Σε άλλη υπόθεση υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για  διάρρηξη  με πρόθεση την κλοπή, παράνομη κατοχή περιουσίας, και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.  

Χθες το απόγευμα δόθηκε πληροφορία για παρουσία δύο ύποπτων προσώπων στην πρώην υπεραγορά Ορφανίδη στην οδό Αδαμάντιου Κοραή.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου όπου εντόπισαν δύο πρόσωπα εντός του κτιρίου ηλικίας 34 και 37 ετών. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ήταν παραβιασμένη η πόρτα στον υπόγειο χώρο της υπεραγοράς. Στην κατοχή των προσώπων αυτών βρέθηκαν αντικείμενα που αποτελούν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και άλλη περιουσία για την οποία δημιουργήθηκαν εύλογες υποψίες ότι είναι κλοπιμαία.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button