Κύπρος

Συλλήψεις για διαρρήξεις

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 34 και 46 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης, κλοπής και κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Λευκωσία.

Εναντίον των δύο προσώπων, εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, που εκδόθηκαν εναντίον τους, βάσει μαρτυρίας που προέκυψε, μετά τον εντοπισμό κλοπιμαίου οχήματος στη Λευκωσία.

Το αυτοκίνητο, είναι καταγγελθεί ως κλοπιμαίο, στο ΤΑΕ Λευκωσίας, στις 30 Μαΐου, από τον ιδιοκτήτη του. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, η κλοπή του οχήματος διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Μαΐου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο, σε δρόμο της Λευκωσίας.
Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε, στις 5 Ιουνίου, να βρίσκεται σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στα Λατσιά. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εντοπίστηκαν στον χώρο αποσκευών του, διάφορα αντικείμενα, εργαλεία και μηχανήματα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν μέρος περιουσίας, που κλάπηκε μετά από διάρρηξη αποθήκης διαμερίσματος, στη Λευκωσία.

Η διάρρηξη της αποθήκης, σύμφωνα με όσα είχαν καταγγελθεί στο ΤΑΕ Λευκωσίας, από τον ιδιοκτήτη της, διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 27 Μαΐου και 2 Ιουνίου 2024.
Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.
Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button