Πάφος

Συζήτηση για ψηφιακή Πάφο

Τους στόχους και τις δράσεις του Δήμου Πάφου  για τη μετάβαση της πόλης στην έξυπνη και ψηφιακή εποχή μέσα από τη δημιουργία του απαραίτητου οικοσυστήματος καινοτομίας και έρευνας, θα παρουσιάσει ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος στο πλαίσιο διαδικτυακής συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6.00 μ.μ.

 

Στη συζήτηση θα λάβουν επίσης μέρος ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κύπρου Κυριάκος Κόκκινος, ο Υφυπουργός για Ειδικά Ψηφιακά Έργα της Ελλάδας Γεώργιος Στύλιος και η Διευθύντρια του Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «IDEA» Αγγέλα Παναγιώτου. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο  Αναπληρωτής Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Σάββας Χατζηχριστοφή.

 

Η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά στη σελίδα του Δήμου Πάφου στο Facebook, στη σελίδα του Black Lemon TV και στο κανάλι του Οργανισμού Oxygono στο YouTube

 

Την εκδήλωση με το γενικό τίτλο «Πάφος 2040 Volume IIInnovation» οργανώνουν ο Δήμος Πάφου και ο ανεξάρτητος Μη κυβερνητικός, Μη κερδοσκοπικός οργανισμός Oxygono, στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο Οργανισμοί τον περασμένο Ιούλιο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button