Πάφος

Συγκινεί η Στάλο Γεωργίου με το τραγούδι στην νοηματική

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών, όλων των παιδιών, σκέφτηκε η Στάλο Γεωργίου που αποφάσισε να δώσει την δυνατότατα σε όλα τα παιδιά, ακόμη και αυτά που αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες να βιώσουν την μαγεία των Χριστουγέννων. 

Η Παφιτισα μουσικοσυνθέτρια με την διεθνή και αναγνωρισμένη καριέρα ετοίμασε ένα Χριστουγεννιάτικο παιδικό τραγούδι στη νοηματική γλώσσα που συγκινεί . Σε στοίχους και μουσική της  Στάλος Γεωργίου το ξεχωριστό αυτό τραγούδι είναι τόσο στη νοηματική όσο και στην ομιλούμενη γλώσσα.

Το τραγούδι με τίτλο « Ο Άγιος Βασίλης»  είναι ένα παιδικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει ειδικά  για τα παιδιά της νοηματικής και στο διαδίκτυο κερδίζει ήδη τις εντυπώσεις αφού «κυκλοφορεί» το   βίντεο με τα παιδιά να τραγουδούν στη νοηματική το τραγούδι .

Η Σχολή Ταξίδι στην Σιωπή με την δασκάλα τους Φανή Αναστάσιου, όπως και η χορωδία του Εθνικού Ωδείου Κύπρου με την δασκάλα τους Χριστίνα Τσέλεπου βοήθησαν για την παραγωγή του τραγουδιού αυτού.

Η συνθέτης και παραγωγός του τραγουδιού αυτού έχοντας κάνει αρκετά τραγούδια και μουσικές παραγωγές με παιδιά, ήθελε να ενώσει τις δυο ομάδες παιδιών και να δώσουν όλα μαζί ένα μήνυμα αγάπης και ειρήνης για όλα τα παιδιά του κόσμου , ιδιαίτερα τις άγιες αυτές μέρες.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close