Κύπρος

Συγκέντρωση Φίλων και Υποστηρικτών Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα στην Λάρνακα

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας Κυκκώτης παρευρέθηκε σε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητας του, το βράδυ της Τετάρτης (7/12) στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, μια κατάμεστη αίθουσα υποδέχθηκε θερμά τον Πανιερότατο και ο οποίος ενώπιον τους κατέθεσε τις προτάσεις του για την Εκκλησία της Κύπρου. Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας Κυκκώτης αναφέρθηκε στους νέους και στις υποδομές που χρειάζονται για να εργαστούν στην Κύπρο.

«Είναι καιρός να συμμαχήσουμε με τους εγκεφάλους της Κυπριακής Κοινωνίας, με τους νέους επιστήμονες, τους οποίους διώχνουμε με την συμπεριφορά μας, πότε φτιάξαμε καινοτόμες επιχειρήσεις, για να τους κρατήσουμε πίσω, πότε δώσαμε στους νέους επιστήμονες την δυνατότητα να δουλέψουν για τον τόπο τους. Όσοι το πράττουν κερδίζουν. Γιατί να μην κερδίσει και η Εκκλησία και να δείξει το πραγματικό, αγαπητικό της πρόσωπο προς τον κόσμο.»

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Πανιερότατος αναφέρθηκε στην δύναμη της εκκλησίας, για τις οικονομικές και τεχνικές δυνατότητες της, τονίζοντας ότι η εκκλησία χρειάζεται επιτέλους νιάτα για να μπορέσει να δημιουργήσει.

Οι κάτοικοι της περιοχής, που στηρίζουν Ταμασού Ησαΐα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν στο τέλος της συγκέντρωσης με τον Πανιερότατο και να θέσουν τα ερωτήματα τους.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button