Περιβάλλον

Στόχος η συγκέντρωση 90 τόνων μπαταριών

Στόχος της ΑΦΗΣ για το 2019 είναι η συλλογή 90 τόνων μπαταριών, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του οργανισμού Κρις Χριστοδούλου στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε πρόσφατα με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας του.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, παρουσία στελεχών του Τμήματος Περιβάλλοντος, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθώς και λοιπών συνεργατών του Οργανισμού.

Στην παρουσίασή του ο κ. Χριστοδούλου, αναφέρθηκε στους σταθμούς – ορόσημα για τον Οργανισμό, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα ανακύκλωσης μπαταριών.

Παράλληλα, «διαβεβαίωσε ότι η ΑΦΗΣ θα κλιμακώσει τις προσπάθειές της με στόχο τη συλλογή 90 τόνων μπαταριών για το 2019».

Η ΑΦΗΣ αποτελεί το μόνο αδειοδοτημένο σύστημα ανακύκλωσης μπαταριών στην Κύπρο.

Ο Οργανισμός δημιουργήθηκε το 2009 και αριθμεί τους 12 μετόχους και 204 μέλη, οι οποίοι χρηματοδοτούν το Σύστημα ανακύκλωσης μπαταριών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οργανισμός διαθέτει σήμερα ένα δίκτυο 4.251 κάδων παγκυπρίως, αριθμός που αυξάνεται συνεχώς με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, αναφέρεται.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close