Υγεία

Στρατηγική Επένδυση στην Ιατρική του Μέλλοντος από τον Δρ. Μιχάλη Χρσυσοστόμου

Η Εταιρία UNITY MED CAPITAL Ltd. συμφερόντων της οικογενείας Δρ. Μιχάλη Χρυσοστόμου πραγματοποίησε επένδυση στην Εταιρία VINCULA BIOTECH GROUP, η οποία είναι ηγέτης στην έρευνα και εφαρμογή στον τομέα της Αναγεννητικής Ιατρικής (Regenerative Medicine) και της Κυτταρικής και Γονιδιακής θεραπείας (StemCell and Gene therapies) σε όλο το φάσμα τους. 

Ο Όμιλος VINCULA BIOTECH είναι ιδιοκτήτης και λειτουργός δύο ιδιωτικών νοσοκομείων στη Σερβία 

και διατηρεί στη Σλοβενία ένα ΒΙΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ με τις Εταιρίες EDUCELL και BIOBANKA οι οποίες εξειδικεύονται στην ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας, της κατασκευής κυτταρικών θεραπειών και της κρυοσυντήρησης αίματος, κυττάρων και ιστών. Όλες οι εφαρμογές είναι πιστοποιημένες με GMP. Οι έρευνες που πραγματοποιούνται στην EDUCELL οδηγούν τους ερευνητές στην απόκτηση Διδακτορικών Διπλωμάτων 

Η UNITY MED CAPITAL Ltd. προέβη στην αγορά γης 7,000 τ.μ. στην περιοχή Άγιος Παύλος στην Πάφο και έχει προχωρήσει στο σχεδιασμό για την ανέγερση σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων όπου θα πραγματοποιούνται Κυτταρικές και Γονιδιακές θεραπείες, καθώς και έρευνα για τη γυναικεία και την ανδρική γονιμότητα, ορθοπεδικά περιστατικά και λοιπές παθήσεις. 

Όλες οι εφαρμογές και οι έρευνες φέρουν πιστοποίηση από τον Ευρωπαϊκό Ιατρικό Σύλλογο (European Medical Association). Επίσης στον ίδιο χώρο θα δημιουργηθεί και ένα σύγχρονο Κέντρο Αναγεννησιακής Ιατρικής με θεραπείες Αντι-γήρανσης για γυναίκες και άνδρες. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button