Υγεία

Στο νοσοκομείο Πάφου ο Λιλληκας

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Πάφου πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολίτων συνοδευόμενος από υποψηφίους Ευρωβουλευτές και στελέχη του κόμματος του.

Ο Γιώργος Λιλληκας ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του νοσοκομείου και διευθυντές κλινικών για την πορεία προς την αυτονόμηση. Εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εντατική, όπως την χαρακτήρισε , δουλειά που γίνεται προκειμένου να προετοιμασθούν τα κρατικά νοσηλευτήρια στο να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό που θα προκύψει από την εφαρμογή του ΓΕΣΥ. Ο κ.Λιλληκας επανέλαβε ότι για το κόμμα του το γενικό σχέδιο υγείας είναι ένα εθνικό στοίχημα το οποίο θα πρέπει να κερδηθεί. Εκτίμησε ότι με την εφαρμογή του σχεδίου από την 1ηΙουνίου θα υπάρχουν προβλήματα και αδυναμίες αλλά για αυτά τα προβλήματα υπάρχει όπως επεσήμανε η καλή διάθεση και πολιτική βούληση να αντιμετωπισθούν και να επιλυθούν.

Το πιο σημαντικό, κατέληξε, είναι ο ΟΚΥπΥ μαζί με το υπουργείο υγείας να ενισχύσουν μέσα από συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και εγκεκριμένους προϋπολογισμούς τα κρατικά νοσηλευτήρια. Και σε υποδομές και εξοπλισμό αλλά και σε προσωπικό για να σηκώσουν, είπε, το βάρος του ΓεΣΥ.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button