Υγεία

Στο νοσοκομείο Πάφου η επιτροπή υγείας

Σήμερα η Επιτροπή Υγείας έκανε δεκτή την εισήγηση-πρόσκληση που υπέβαλα πριν από 15 μέρες για να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Πάφου με σκοπό να ενημερωθεί και να συνομιλήσει με τους διευθυντές των κλινικών και τους εργαζομένους για τα προβλήματα του. Η επίσκεψη ορίστηκε για την Παρασκευή 24/6/22. 

Με την επιτόπου επίσκεψη, η Επιτροπή Υγείας θα πάρει μια σαφέστερη εικόνα αυτών που διαμαρτυρόμαστε. Αν και έγιναν διάφορες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις εν μέσω δύσκολων οικονομικών καταστάσεων του κράτους, εντούτοις, οι κτηριακές εγκαταστάσεις του, οι ελλείψεις του σε κλίνες, εξοπλισμό, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, δεδομένου ότι και ο πληθυσμός της επαρχία μας ξεπέρασε τις 100.000 κατοίκους σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, εξακολουθεί να αδυνατεί να ανταποκριθεί ικανοποιητικά στις αυξημένες ανάγκες. 

Εκ μέρους του ΟΚΥπΥ υπάρχει διάθεση και πλάνο για ανακαινίσεις και στελέχωση που ήδη τέθηκε σε εφαρμογή, στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων του κράτους, για επίλυση των προβλημάτων, προσπάθειες τις οποίες η Επιτροπή Υγείας, στο πλαίσιο των δικών της αρμοδιοτήτων, στηρίζει. 

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΖΑΡΟΣ 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΣΥ ΠΑΦΟΥ 

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button