Πάφος

Στο νοσοκομείο μετα από καυγά

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 22χρονος μετά από επίθεση που δέχτηκε σε κέντρο διασκέδασης το βράδυ του Σαββάτου στην Πάφο. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, καταγγέλθηκε το απόγευμα της Κυριακής από 22χρονο κάτοικο Λευκωσίας ότι είχε επισκεφτεί νυχτερινό κέντρο της Πάφου το βράδυ του Σαββάτου και κατόπιν παρεξήγησης που είχε με αγνώστους του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν. Ο ίδιος δεν κατήγγειλε άμεσα την υπόθεση στην Αστυνομία μετέβη στην Λευκωσία, όπου μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.  

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 22χρονος υπέστη θλαστικά τραύματα , απώλεια δοντιών καθώς και κάταγμα της κάτω γνάθου και ακολούθως αυτός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο 22χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διεξάγει εξετάσεις μέσω του υποστατικού – κέντρου αναψυχής που επισκέφτηκε προς εξασφάλιση μαρτυρίας ως προς το επεισόδιο αλλά και ως προς τα πρόσωπα που του επιτέθηκαν. Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον τους. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button