Πάφος

Στο κλίμα των Χριστουγέννων

Μεγάλη προθυμία έδειξαν οι καθηγητές του τριετούς προγράμματος Μαγειρικής Τραπεζοκομίας, της Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας, της Μαγειρικής και του Μπαρ – Φλαμπέ των Βραδινών Τμημάτων της Τεχνικής Σχολής Πάφου να συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Τέτοιες μέρες όπου το αίσθημα της προσφοράς είναι ακόμα εντονότερο θέλησαν να στηρίξουν τους συνανθρώπους τους και πάνω απ΄ όλα τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους , σύμφωνα με ανακοίνωση της Τεχνικής, και μαζί με τους μαθητές τους, δούλεψαν για την ετοιμασία Χριστουγεννιάτικων γλυκών που θα δοθούν σε Φιλανθρωπικά Ιδρύματα και Συνδέσμους με σκοπό την πώληση τους σε Χριστουγεννιάτικα Παζαράκια, οι εισπράξεις των οποίων θα διατεθούν για τις ανάγκες ή τις θεραπείες των παιδιών.

Ειδικά τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, που το συναίσθημα της προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας είναι εντονότερο, μας δίνεται η ευκαιρία σαν Σχολή να στηρίξουμε τους διάφορους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και συνανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη, γιατί είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι και αυτό σημαίνει ότι νοιαζόμαστε για τους γύρω μας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close