Κύπρος

Στο κελί 33χρονος, για πρόκληση πυρκαγιάς σε κρατικό δάσος και ναρκωτικά

Με δικαστικό ένταλμα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 33χρονος, στο κατάλυμα του οποίου στην περιοχή της κοινότητας, Καπέδες, φέρονται να εντοπίστηκαν δύο φυτά κάνναβης, ένα σμιρίλιο κοπής σιδήρων και κομμένοι μεταλλικοί δοκοί.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι «γύρω στις 12.15 χθες, λήφθηκε πληροφορία ότι υπάρχει φωτιά στην περιοχή Καπέδων, στην επαρχία Λευκωσίας και στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας».

Αφού κατασβέστηκε η φωτιά, η οποία κατέκαψε 1-2 τετραγωνικά χιλιόμετρα μεταξύ των χωριών Αναλυόντα με Καπέδες, από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι αυτή ξεκίνησε από χωράφι στους Καπέδες, ιδιοκτησία 33χρονου.

Σε πρόχειρο κατάλυμα που διατηρεί στο χωράφι του ο 33χρονος, “εντοπίστηκαν δύο φυτά κάνναβης, ένα σμιρίλιο κοπής σιδήρων και κομμένοι μεταλλικοί δοκοί”.

Ο 33χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης και πρόκλησης πυρκαγιάς σε κρατικό δάσος.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και η ΥΚΑΝ Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button