Πάφος

Στο κακουργιοδικείο ύποπτος για φόνο

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει  στη Πάφο, παρουσιάστηκε  ο 38χρονος Ομογενής  που αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον θάνατο του Igor Kamanets από την Ουκρανία, ηλικίας 46 ετών, ενώ θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 17η Σεπτεμβρίου.

Η Αστυνομία Πάφου καταχώρησε τελικώς υπόθεση για ανθρωποκτονία εναντίον του κατηγορούμενου και κατόπιν αιτήματος της κατηγορούσας αρχής, που εκπροσωπείται από την Ευαγγελία Μανώλη, παραπέμφθηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου για απάντηση.
Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για την 17η Σεπτεμβρίου του 2020 στις 09:00 το πρωί προκειμένου ο 38χρονος να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Στην σημερινή δικάσιμο ο κατηγορούμενος ζήτησε χρόνο για να διορίσει δικηγόρο και ζήτησε από το Δικαστήριο να μην απαντήσει στην κατηγορία μέχρι το διορισμό δικηγόρου του. Επίσης δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του μέχρι την 17η Σεπτεμβρίου του 2020 ώστε να χειριστεί ο δικηγόρος που θα διορίσει το θέμα αυτό.

Η εισαγγελία που εκπροσωπείται στην εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείο από τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου δεν έφερε ένσταση και το Κακουργιοδικείο Πάφου που συνεδριάζει στην Πάφο υπό την νέα του σύνθεση ( πρόεδρος Δημήτρης Κίτσιος και πάρεδροι κκ Παπαπέτρου και Χατζηπαπά ) ενέκρινε το αίτημα και όρισε την υπόθεση την ερχόμενη Πέμπτη για απάντηση στις κατηγορίες. Επίσης το Κακουργιοδικείο διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση.

Σημειώνεται πως έχει ήδη διενεργηθεί αναγνωριστική παράταξη όπου η συμβία και ο αδερφός του θύματος αναγνώρισαν τον ύποπτο ως το άτομο που το θύμα τους είχε αναφέρει.  Επίσης, φίλος του θύματος, αυτόπτης μάρτυρας στη σκηνή του τραυματισμού του, συμμετείχε στην αναγνωριστική παράταξη και αναγνώρισε τον ύποπτο.

Περαιτέρω αναζητείται άλλο πρόσωπο το οποίο σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα βρισκόταν στη σκηνή μαζί με τον ύποπτο κατά τον χρόνο του τραυματισμού του θύματος.   Σε εξέταση βρίσκονται δε και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του υπόπτου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button