Επικαιρότητα

Στο κακουργιοδικείο ο Μαροκινός

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στην  Πάφο στις 13 Οκτωβρίου παραπέμφθηκε ο 43χρονος Μαροκινός για την υπόθεση απόπειρας φόνου και απόδραση από την νόμιμη σύλληψη.

Μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση. Ο  43χρονος φέρεται να  παράσυρε  δύο πεζούς σε δρόμο στην Πάφο και να εγκατέλειψε τη σκηνή. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6.55  το βράδυ της 5ης Αυγούστου, στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου, στην Πάφο, όπου ενώ οι 42χρονος και 29χρονος διασταύρωναν πεζοί τον δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, διερχόμενο αυτοκίνητο τους παρέσυρε, τραυματίζοντας τους.

Το αυτοκίνητο φέρεται να οδηγούσε όπως διαφάνηκε μετά από σειρά εξετάσεων ο 43χρονος , που εγκατέλειψε τη σκηνή με το όχημά του, χωρίς να παράσχει βοήθεια στους δύο τραυματίες. Ο Μαροκινός  που τελούσε υπό κράτηση  κατάφερε το βράδυ του Σαββάτου στις 4 Σεπτεμβρίου να αποδράσει από τον χώρο στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ενώ μεταφερόταν από τα αστυνομικά κρατητήρια στο Νοσοκομείο. Ο 43χρονος συνελήφθη  στις 7 Σεπτεμβρίου μετά από καταδίωξη στη Λεμεσό.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button