Επικαιρότητα

Στο κακουργιοδικείο για την απόπειρα

Παραδέχθηκε  την διάπραξη της απόπειρας φόνου της συμβίας του ο 27χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος χθες παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιων του μονίμου κακουργιοδικείου Πάφου.

Ο 27χρονος σε προηγούμενη δικάσιμο είχε ζητήσει νομική αρωγή και το αίτημα του έγινε αποδεκτό. Χθες το Δικαστήριο παρέπεμψε τον 27χρονο σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείο την 8η Οκτωβρίου του 2020 και επίσης διέταξε όπως  παραμείνει υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι της  Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου  σε κατάστημα που βρίσκεται σε  πάροδο της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος. Στην κουζίνα του καταστήματος εργάζεται  36χρονη από τις Φιλιππίνες , συμβία του δράστη.

Σε κάποια στιγμή όρμησε μέσα ο 27χρονος , άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και της επιτέθηκε. Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει και υπήρξε κινητοποίηση από πολίτες που κατάφεραν να περιορίσουν τον δράστη πριν επιφέρει ολοκληρωτικά και θανατηφόρα τραύματα στην άτυχη γυναίκα.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Πάφου και η κατάσταση της εξελίσσεται ικανοποιητικά. Αιτία της απόπειρας φόνου όπως ομολόγησε ο δράστης ήταν ενδοοικογενειακές διαφορές.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button