Επικαιρότητα

Στο κακουργιοδικείο για τα έκσταση

Σε απευθείας δίκη ενώπιων του μονίμου κακουργιοδικείου Πάφου παραπέμφθηκε Νιγηριανός , κάτοικος Πάφου.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται άλλος ένας συμπατριώτης του, ενώ η σύζυγος του Νιγηριανού που καταζητείται,  από την Σλοβακία, κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.  Η μεγάλη ποσότητα χαπιών έκσταση εντοπίσθηκε από μέλη του κλιμακίου της ΥΚΑΝ σε επιχείρηση που διενήργησαν σε διαμέρισμα στην Πάφο πριν από δυο εβδομάδες.

Στο διαμέρισμα διέμενε  Νιγηριανός που είναι νυμφευμένος με Σλοβάκα, ενώ φιλοξενούσαν  ακόμη ένα Νιγηριανό. Κατά την είσοδο των μελών της δύναμης στο διαμέρισμα βρίσκονταν και δυο Καμερουνέζοι για τους οποίους δεν προέκυψε οτιδήποτε.   Σε έρευνα εντοπίσθηκαν δυο γραμμάρια μεθαμφεταμίνης και 1388 δισκία έκσταση βάρους 668 γραμμαρίων.

Ο  Νιγηριανός που φιλοξενείτο στο διαμέρισμα και  η Σλοβάκα παραπέμφθηκαν σε δίκη ενώπιων του κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 27 Ιουνίου. Μέχρι τότε ο Νιγηριανός θα παραμείνει υπο κράτηση ενώ η Σλοβάκα αφέθηκε ελεύθερη υπο όρους. Ο  σύζυγος της  εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης δεν έχει εντοπισθεί και  καταζητείται.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button