Πάφος

Στο κακουργιοδικείο για ναρκωτικά

Σε απευθείας δίκη, στις 4 Απριλίου, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο παραπέμφθηκαν οι τέσσερις ύποπτοι οι οποίοι κρατούνται για την υπόθεση εντοπισμού μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και πυροβόλου όπλου στην Πάφο στις 23 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, οι τέσσερις άνδρες ηλικίας 23, 43, 28 και 43 ετών αντίστοιχα παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 4, Απριλίου. Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως οι τέσσερις ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης τους.

Συνολικά κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) είχαν συλληφθεί έξι πρόσωπα, οι τέσσερις που κρατούνται σήμερα και δυο ακόμη γυναίκες ηλικίας 43 και 21 ετών οι οποίες στην πορεία αφέθηκαν ελεύθερες μετά τον εντοπισμό και κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και πυροβόλου όπλου στην Πάφο.

Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 22 κιλών, ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους 400 γραμμαρίων, ένα πιστόλι και χρηματικό ποσό πέραν των €50.000.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button