Επικαιρότητα

Στο δικαστήριο οι νεαροί

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το δικαστήριο Πάφου εναντίον του 19χρονου οδηγού του pagero που δεν σταμάτησε χθες σε σήμα αστυνομικών.

Η συνοδηγός του που επίσης προσήχθη ενώπιων του δικαστηρίου Πάφου θα παραμείνει υπό κράτηση για μια μέρα. Τον 19χρονο εκπροσώπησε ο Γιώργος Τσελεπος και την 17χρονη ο Ηλίας Σατολιας. Υπενθυμίζεται ότι χθες γύρω στη μια το μεσημέρι , ενώ μέλη της Τροχαίας διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας σε περιοχή της Τρεμιθουσας , έκαναν σήμα σε οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο.

Αντί αυτού, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου, με αποτέλεσμα τα μέλη της αστυνομίας να ακολουθήσουν το όχημά του. Ακολούθως, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Στη συνέχεια, ενώ τα μέλη της Αστυνομίας σταμάτησαν το όχημα τους μπροστά από το εν λόγω όχημα, ο οδηγός του ξεκίνησε το όχημα του και συγκρούστηκε βίαια στην πόρτα του υπηρεσιακού αυτοκινήτου, ενώ προσπάθησε να διαφύγει ξανά. Τα μέλη της Αστυνομίας με σκοπό να ανακόψουν το όχημα, έριξαν αριθμό πυροβολισμών και αυτό ακινητοποιήθηκε σε απόσταση 200 περίπου μέτρων, ενώ ο οδηγός, ηλικίας 19 ετών και η συνοδηγός ηλικίας 17 ετών τράπηκαν σε φυγή.

Από την σύγκρουση στο υπηρεσιακό όχημα, τραυματίστηκαν τα δύο μέλη της Αστυνομίας που επέβαιναν σε αυτό και αφού μετέβηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών, τους παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας. Οι δυο νεαροί είχαν παραδοθεί χθες βράδυ.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button