Πάφος

Στο δήμο Πόλης ο Περδίος

Tον Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς, επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς. 

Όπως αναφέρεται, ο κ. Περδίος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς, Γιώτη Παπαχριστοφή περιηγήθηκε αρχικά στην κεντρική πλατεία Πόλης, όπου θα διοργανωθεί τον προσεχή χειμώνα το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με τη στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού. 

Ο κ. Περδίος, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς, αναφερόμενος στην διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στον Δήμο, το μοναδικό Χωριό, το οποίο θα διοργανωθεί παραλιακά, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θα προσελκύσει επισκέπτες. 

Στη συνέχεια, προστίθεται στην ανακοίνωση, επισκέφτηκε την αναβαθμισμένη Δημοτική Πλαζ στο Λατσί, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αξιοποίηση από τον Δήμο Πόλεως του Σχεδίου Αναβάθμισης των παραλιών του Υφυπουργείου Τουρισμού. 

Παράλληλα, συνεχάρη τον Δήμαρχο Πόλεως για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για την αναβάθμιση τόσο του παραλιακού μετώπου, όσο και του κέντρου της Πόλης. 

Ο Δήμαρχος Πόλεως, κ. Παπαχριστοφή με την σειρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Περδίο για τη συνεχή στήριξη του Υφυπουργείου προς το Δήμο και την παραχώρηση χορηγίας για την αγορά ποιοτικού εξοπλισμού στις παραλίες, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button