Πάφος

Στολίδι το Πολυδύναμο

Η υπουργός εργασίας πρόνοιας και κοινωνικών ασφαλίσεων  και οι συνεργάτες της ξεναγήθηκαν από τον δήμαρχο Πάφου στο Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου, το οποίο άρχισε τη λειτουργία του στις 15 Μαρτίου. 

Το Πολυδύναμο Κέντρο,  συνολικής δαπάνης €3,8 εκατ. είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και είναι το πρώτο στο είδος του έργο που υλοποιείται στον Δήμο Πάφου με στόχο να στεγάσει και να συνενώσει μονάδες κοινωνικής φροντίδας και κοινωνικά προγράμματα, σύμφωνα με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των νεαρών οικογενειών και της εργαζόμενης γυναίκας.

Στο κέντρο λειτουργεί το βρεφοκομικό τμήμα και το τμήμα προσχολικής ηλικίας , ενώ σύντομα θα λειτουργήσει και η Απογευματινή Απασχόληση. Από το τέλος της σχολικής χρονιάς και μέχρι την επανέναρξή της θα λειτουργήσει Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης για παιδιά Δημοτικού.

Η κα. Αιμιλιανίδου χαρακτήρισε το πολυδύναμο πρότυπο έργο που θα δώσει την ευκαιρία για την συμφιλίωση, όπως την χαρακτήρισε, επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής.  Η πολιτεία στέκεται δίπλα στην τοπική αρχή και στηρίζει έμπρακτα την λειτουργία του κέντρου αυτού, κατέληξε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button