Πάφος

Στηρίζονται σωματεία και οργανώσεις

Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, ενισχύει κάθε χρόνο φορείς και σωματεία της πόλης που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Η ετήσια χορηγία του Δήμου θα δοθεί φέτος κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, ώρα 6.00 μ.μ. στον Πολυχώρο «Αττικόν».

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Γιάννης Γιαννάκη, Επίτροπος Εθελοντικών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Πολιτικές Στήριξης και Εκσυγχρονισμού του τομέα των ΜΚΟ, Εθελοντισμού, Κοινωνίας των Πολιτών και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή παιδιών από το Κέντρο Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιού Κ. Πάφου, και την Επαγγελματική Ομάδα του Συνδέσμου Σχολών Χορού Πάφου «Genesis», ενώ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό η ομάδα χορού σε τροχοκαθίσματα Moving Dance Team.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί τον άμεσο αποδέκτη των κοινωνικών προβλημάτων και ενισχύοντας τους φορείς αυτούς ο Δήμος Πάφου στηρίζει τις υπηρεσίες που συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, γι’ αυτό καλεί τους δημότες να δώσουν μαζικά το παρόν τους στην εκδήλωση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button