Επικαιρότητα

Στην φυλακή μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

Σε απευθείας δίκη ενώπιων του μονίμου κακουργιοδικείου Πάφου που θα συνέλθει στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 παραπέμφθηκαν σήμερα οι δυο νεαροί Ελληνοκύπριοι 34 και 27 ετών που έχουν συλληφθεί για την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίσθηκε σε χωράφι στην Χλώρακα.

Το δικαστήριο διέταξε την κράτηση τους μέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.  Στις 30 Ιουλίου μετά από συντονισμένη επιχείρηση μελών της υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών μέλη της δύναμης εντόπισαν τον 27χρονο κατηγορούμενο  σε ανοιχτό χωράφι στην Χλώρακα, ο οποίος φέρεται να προέβηκε σε εκσκαφή, να άνοιξε θαμμένο ντεπόζιτο και να επεξεργαζόταν το περιεχόμενό του.

Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε έλεγχο τον ύποπτο και εντόπισαν εντός του θαμμένου ντεπόζιτου, συσκευασίες με κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 27 κιλών και 27 γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα  κοκαΐνης, μεικτού βάρους 94 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο με το οποίο ο 27χρονος είχε μεταβεί στο σημείο, όπου, σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκαν συσκευασίες με ποσότητα  κοκαΐνης, μεικτού βάρους 12 κιλών και 344 γραμμαρίων περίπου. Στο πλαίσιο της επιχείρησης,  τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν και στη σύλληψη του 34χονου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και στη βάση στοιχείων που εξασφάλισαν.

Εναντίον των δύο  διερευνάται υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button