ΕπικαιρότηταΠάφος

Στην Πεγεια ο Πιτοκοππιτης

Επίσκεψη στο Δήμο Πέγειας και συνάντηση με το Δήμαρχο  Μαρίνο Λάμπρου πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΔΗΚΟ Πάφου κ. Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων , σύμφωνα με τον βουλευτή του ΔΗΚΟ Πάφου, για τα διάφορα θέματα/ προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Πέγειας όπως η προγραμματιζόμενη ανάπτυξη στο παραλιακό τεμάχιο του Κόλπου των Κοραλλίων και οι ανησυχίες του Δήμου για το έργο αυτό, η έναρξη της εκτέλεσης των έργων στη Λεωφόρο Μιχαλάκη Κυπριανού, η ηλεκτροδότηση στο λιμανάκι στον Άγιο Γεώργιο καθώς και οι δραστικές  αποκοπές από το ΤΑΥ του νερού από τους γεωργούς  για σκοπούς άρδευσης.

Συζήτησαν επίσης και τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις οι οποίες παρατηρούνται στο θέμα της δημιουργίας Μαρίνας στα Πότιμα καθώς και στην κατασκευή του δρόμου Τάφοι των Βασιλέων μέχρι τον Κόλπο των Κοραλλίων.

Κοινή διαπίστωση , τονίζει ο κ.Πιτοκοππιτης είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει καλύτερος συντονισμός όλων των φορέων και παραγόντων της Πάφου για αντιμετώπιση της δυσμενούς διάκρισης που τυγχάνει η Επαρχία μας από την εκτελεστική εξουσία.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button