Αθλητικά

Στην παρουσία Μιχαηλίδη οι απονομές του Cyprus Amateur Men’s Open

Ο Ιρλανδός Butler Jamie  στέφθηκε πρωταθλητής στο φετινό 22ο τουρνουά Γκολφ Cyprus Amateur Mens Open. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Secret Valley και την σημερινή τρίτη μέρα του αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Πολωνός Wierzba Andrzej και την τρίτη θέση ο Θεόδωρος Μιχαήλ.

 

Την χαρά και την έκπληξη του για την συνεχή άνοδο του Κυπριακού Γκολφ εξέφρασε ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης ο οποίος αν και παραδέχθηκε ότι δεν έπαιξε ποτέ Γκολφ επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα συναρπαστικό και ευγενές, όπως το χαρακτήρισε άθλημα. Ο οργανισμός βρίσκεται δίπλα από κάθε άθλημα και ομοσπονδία, συνέχισε, και στο μέτρο του δυνατού , θα συνεχίσει να στηρίζει το άθλημα. Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, κατέληξε, είναι το ότι συμμετέχουν πολλά νέα παιδιά που δείχνουν να έχουν τις δυνατότητες να ανοίξουν τα φτερά τους και στο εξωτερικό.   

 

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ Δημήτρης Παπαπέτρου δήλωσε ότι το επίπεδο κάθε χρόνο αναβαθμίζεται και εξέφρασε τις ευχαριστίες του κυρίως στους εθελοντές που εργάσθηκαν για την διεξαγωγή του αγώνα. Κάλεσε επίσης την πολιτεία να στηρίξει περισσότερο το άθλημα.

 

Σημειώνεται ότι η ομοσπονδία αθλοθετεί με 10 χιλιάδες ευρώ, ταξιδιωτικό δώρο, όποιον αθλητή καταφέρει στην τρίτη μέρα του αγώνα να πέτυχει το Hole-in -One, δηλαδή να πέτυχει να φθάσει η μπάλα στην τρύπα από το πρώτο κτύπημα. Το πέτυχε στον αγώνα αυτό ο Stephen Thompson στην δεύτερη ωστόσο μέρα του αγώνα , χάνοντας το μεγάλο έπαθλο. Στον αγώνα διακρίθηκαν επίσης οι Dominic Hapton, Piercy Phil, Γιώργος Καλπακας, Evans Jamie, Thomson Luke και Shevesta Paul.

 

Ο γραμματέας της  Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ Νικος Ρωσσίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το φετινό πολύ ψηλό επίπεδο των αθλητών που συμμετείχαν. Είναι κάτι κατέληξε, που δίνει ώθηση και βοήθεια και στους Κύπριους παίκτες να βελτιώσουν το δικό τους χάντικαπ.   

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button