Αθλητικά

Στην Πάφο το πρωτάθλημα νέων στο Γκολφ

Στο Elea Estate Golf Club  διεξάγεται φέτος από την Παρασκευή 14 έως την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το Nicos Severis Cyprus Junior Open.

Ο φετινός αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού τα τελευταία χρόνια Κύπριοι αθλητές αλλά και αθλητές από άλλες χώρες που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο έχουν ανεβάσει πολύ το επίπεδο του Κυπριακού Γκολφ.

Αυτό το φανερώνουν οι μεγάλες επιτυχίες που είχαν κυρίως οι έφηβοι γκολφερς κατά την περσινή χρόνια τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ιδιαίτερα τα αγόρια απέδειξαν με τις επιτυχίες τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ασπίδας , στο Κύπελλο Εθνών και σε άλλες συναντήσεις ότι το επίπεδο του Κυπριακού Γκολφ έχει πραγματοποιήσει τεράστια άλματα τα τελευταία χρόνια.

Οι Κύπριοι έφηβοι ωστόσο αναμένουν ότι θα έχουν ένα πολύ σκληρό ανταγωνισμό αφού το συγκεκριμένο  τουρνουά προσελκύει  ποιοτικούς, ερασιτέχνες αθλητές από πολλές χώρες της Ευρώπης και από χώρες της ευρύτερης περιοχής.

Φέτος είναι η όγδοη χρονιά που διεξάγεται το Junior Open Cyprus της Severis και οι παράγοντες της  Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ θεωρούν ότι το τουρνουά αναβαθμίζεται χρόνο με τον χρόνο.

Το Τουρνουά αποτελεί πλέον μια σημαντική  εκδήλωση για το παγκόσμιο ερασιτεχνικό γκολφ. Προσελκύει ολοένα και σημαντικότερους αθλητές και παράγει γκολφ υψηλής ποιότητας.

Οι λάτρεις του αθλήματος αναμένουν  εκπληκτικές επιδόσεις από τους νέους πρωταγωνιστές.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close