Πάφος

Στην Πάφο το λείψανο του Αγίου Κενδέου

Η Ιερά Μητρόπολις Πάφου και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Ιερού Ναού Αγίου Κενδέου, με την ευκαιρία της εορτής και της συμπλήρωσης εκατό χρόνων από την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Κενδέου  προσκαλούν το κοινό να τιμήσει  με την παρουσία του, την άφιξη του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Κενδέου και τις εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου.

Την  Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, στις  6:00 μ.μ. θα γίνει η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου από τον  Μητροπολίτη Πάφου κ. Τυχικό και ακολούθως Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου. Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις  6:30 π.μ. θα τελεσθεί όρθρος και δις-Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου και του  Μητροπολίτου Πάφου κ. Τυχικού. Το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, στις  8:30 μ.μ. θα τελεσθεί παράκληση και Χαιρετισμοί του Αγίου καθώς  και Αγρυπνία, προεξάρχοντος του Επισκόπου Αρσινόης κ. Παγκρατίου.

Θα ακολουθήσει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ώρα 5:30 μ.μ.: Εσπερινός, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ώρα 6:30 π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ώρα 5:30 μ.μ.: Παράκληση και αναχώρηση Ιερού Λειψάνου. Η εκκλησία θα είναι ανοικτή από τις 6:30 π.μ. – 8:00 μ.μ. για προσκύνηση του Ιερού Λειψάνου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button