Επικαιρότητα

Στην αστυνομία ο νομικός σύμβουλος του δήμου Πάφου

Ο νομικός σύμβουλος του δήμου Πάφου Πολύκαρπος Φιλίππου μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και ζήτησε όπως διερευνηθεί το παράπονο του ότι ο δήμαρχος και ο δημοτικός γραμματέας τον έχουν διαβάλει δημόσια καταγγέλλοντας τον για κλοπή. 

Με την ενέργεια του αυτή ο κ. Πολύκαρπος Φιλίππου περνά στην ουσία στην αντεπίθεση μετα την καταγγελία που έγινε  στην αστυνομία από πλευράς της τοπικής αρχής για κλοπή φακέλων από τον κ. Φιλίππου οι οποίοι αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του δήμου Πάφου. Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τοποθετήσεις κυρίως του νομικού συμβούλου αλλά και μελών του δημοτικού συμβουλίου οι φάκελοι αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται είχαν χαθεί, έχουν δοθεί από τον δήμο σε άλλο δικηγόρο που χειρίζεται στο δικαστήριο την υπόθεση των οικοπέδων της βιοτεχνικής περιοχής.

Ο δήμαρχος Πάφου αν και δεν έχει τοποθετηθεί επισημά για το ζήτημα αυτό έχει διαψεύσει σε ανάρτηση του στον προσωπικό  του λογαριασμό, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης,  ότι οι φάκελοι που δόθηκαν σε δικηγόρο είναι οι ίδιοι με αυτούς που έχουν χαθεί.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button