Επικαιρότητα

Στην αντεπίθεση ο Κωστάκης

Σκοπιμότητες βλέπει ο Κώστας Κων/νου πίσω από όσα δημοσιοποιήθηκαν σε σχέση με δάνεια του ιδίου και μελών της οικογένειας του.

Ο Κώστας Κων/νου  ο οποίος ετοιμάζεται για αγωγές λιβέλου ανέφερε ότι πρόθεση του δεν είναι να φιμώσει κανένα  αφού ως δημόσιο πρόσωπο αποδέχεται την οποιαδήποτε κριτική. Αυτή η κριτική ωστόσο, είπε, θα πρέπει να είναι βασισμένη στην αλήθεια και όλα όσα έχουν μεταδοθεί απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο κ.Κων/νου διευκρίνισε ότι κανένα ποσό δεν του έχει χαριστεί ούτε έχει διαγραφεί.

Το ποσό δανείου που αναφέρεται δεν είναι δυόμιση εκατομμύρια, όπως μεταδόθηκε αλλά πολύ μικρότερο και δεν το έχει συνάψει μόνο αυτός αλλά ολόκληρη η οικογένεια του,  ο ίδιος , η σύζυγος του και τα ενήλικα παιδιά τους. Και το σημαντικότερο για το ποσό δανείου που έχει λάβει έχουν δοθεί πολλαπλάσιες εγγυήσεις με ακίνητα τόσο στην πόλη της Πάφου, στην Εμπα και στην Πεγεια. Ο κ. Κων/νου διευκρίνισε παράλληλα ότι σε όσες ψηφοφορίες συμμετείχε στην βουλή για θέματα ΜΕΔ στην ουσία ψήφιζε εναντίον και των προσωπικών του συμφερόντων με την στάση που τηρούσε.

Πως μπορεί να γίνεται τέτοια διαστρέβλωση των γεγονότων, αναρωτήθηκε, σημειώνοντας ότι αν και ποτέ δεν έχει στραφεί εναντίον ΜΜΕ η διαστρέβλωση, κατέληξε, είναι τόσο φανερή που δεν του αφήνει αλλά περιθώρια.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Close
Back to top button
Close