Επικαιρότητα

Στα ψηλά του Γκολφ ο Θεόδωρος Μιχαήλ από τα Κούκλια

Ο Σουλζε Ντοερινγκ από την Μάλτα ήταν ο νικητής του φετινού  Cyprus Amateur Mens Open που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Eléa Estate golf στη Γεροσκήπου. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο νεαρός Κύπριος αθλητής Θεόδωρος Μιχαήλ από τα Κούκλια και την τρίτη θέση ο Ελλαδίτης Παναγιώτης Πανταζόπουλος.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ Δρ. Δημήτρης Παπαπέτρου επεσήμανε ότι ήταν ο πρώτος αγώνας μετα την πανδημία, τονίζοντας ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν αρκετά μεγάλος με το επίπεδο μάλιστα να είναι πολύ αναβαθμισμένο. Ευχήθηκε ότι στο μέλλον οι συνθήκες θα το επιτρέψουν ούτως ώστε να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο τόσο αυτός ο αγώνας όσο και οι υπόλοιποι που οργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ.

Την σημερινή τρίτη και τελευταία μέρα του αγώνα παρακολούθησε ο αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής επιτροπής Παναγιώτης Ιωαννίδης ο οποίος σημείωσε ότι η επιτροπή στηρίζει εμπράκτως όλα τα αγωνίσματα. Ο κ. Ιωαννίδης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το επίπεδο του Κυπριακού Γκολφ σημειώνοντας ότι μετά από δυο χρόνια πανδημίας επιστρέφουν στην κανονικότητα όλες οι διοργανώσεις.  

Στο τουρνουά συμμετείχαν  όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας , ερασιτέχνες παίκτες του γκολφ από το εξωτερικό αλλά και οι καλύτεροι ερασιτέχνες παίκτες με έδρα την Κύπρο. Με το τέλος του αγώνα, σήμερα,  έγιναν οι απονομές όχι μόνο για τους τρεις πρώτους νικητές αλλά και τους νικητές ανά μέρα του αγώνα.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button